Friday, May 12, 2006

Έντεκα (αγαπημένες μου θεωρίες συνομωσίας)


1) New Coke Conspiracy
2) Πολ Μακάρτνεϊ: Σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό το ’66 και ένας σωσίας πήρε τη θέση του. Υποτίθεται ότι υπάρχουν δεκάδες κρυφές αναφορές στα εξώφυλλα και στα τραγούδια των Beatles. [Ο ίδιος (ή ο conspiracy σωσίας του) δήλωσε αργότερα: ‘The rumors of my death have been greatly exaggerated’.]
3) Η προσσελήνωση ήταν fake: Ένα πρόσφατο ντοκιμαντέρ υποστηρίζει (με αληθοφανείς τεχνικές αναλύσεις) πως μια έρημος, ή ένα στούντιο, χρησιμοποιήθηκε για τη ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση.
4) Οι θεωρίες του D. Icke: Ρεμίξ χιλιάδων μύθων και συνομωσιών. Ο Icke μπλέκει Βαβυλώνιους, εξωγήινους, Ατλαντίδα, ερπετά, Illuminati, Φον Ντένικεν και παγκόσμια γεγονότα, πλάθοντάς τα έτσι ώστε να αποδεικνύεται ότι μας κυβερνούν τα εξωγήινα ερπετά annuki. (Είναι non fiction αλλά αν το διαβάσεις σαν fiction σου κόβει την ανάσα).
5) Princess Diana: Τη σκότωσε η Βασίλισσα, οι Άραβες, οι Αμερικανοι, τα εξωγήινα ερπετά annuki. Εναλλακτικά, είναι ζωντανή και ζει incognito (όπως άλλωστε και οι Έλβις και Τζ. Μόρισον).
6) Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών: Μπορεί να έχει αποδειχτεί εδώ και δεκαετίες ότι τα «πρωτόκολλα» γράφτηκαν από ρώσους πράκτορες του Τσάρου για να ενοχοποιήσει τους Εβραίους, πολλοί σύγχρονοι συνομωσιολόγοι βασίζουν τις new order θεωρίες τους σ’ αυτά (και διάφοροι γελοίοι τα μοσχοπουλούν στην TV).
7) Ο Κώδικας Ντα Βίντσι: Χριστός + Μαρία Μαγδαληνή= L.F.E.
8) Ομάδα Έψιλον – Καθηγητής Λιαντίνης:
The Big Greek Conspiracy
9) Κentucky Fried Chicken: Τα KFC ανήκουν στην Ku Klux Klan και τα κοτόπουλα είναι ποτισμένα με φάρμακα που προκαλούν ανικανότητα, αλλά αποκλειστικά στους μαύρους άνδρες. Παρόμοιο: οι Εβραίοι πουλάνε στα αραβικά σχολεία τσιχλόφουσκες με αφροδισιακά, που κάνουν τις μαθήτριες εξώλης και προώλης.
10) Το Πείραμα της Φιλαδέλφειας: Έγινε το 1943 και ταξίδεψε στο χωροχρόνο το πλοίο και το πλήρωμα. Θα επαναληφθεί
φέτος.
11) Η δύναμη Βριλ: Τα μέλη της μυστικής ομάδας Βριλ (γνωστά και ως ‘Οι Εσωχθόνιοι’) κατοικούν στα έγκατα της γης και χρησιμοποιούν την μυστική μορφή ενέργειας Βριλ. Το ενδιαφέρον είναι ότι η κοινωνία τους είναι μια ανώτερης φύσης μητριαρχική και σοσιαλιστική ουτοπία.

Προσθαφαιρέστε ελεύθερα

15 comments:

sorry_girl said...

Αυτή τη θεωρία σύμφωνα με την οποία ο Jim Morrison δεν πέθανε ποτέ , απλώς έφυγε για την Αφρική οπου ζει σαν Mojo Risin (keep on risin') την ξέρεις;Υποτίθεται οτι ευσταθεί , γιατί ποτέ κανείς δεν είδε το πτώμα του , καθώς η Pamela του, είχε κλείσει το φέρετρο πριν το δει κανένας άλλος και επιπροσθέτως είχε πει οτι ήθελε να εξαφανιστεί γιατί δεν άντεχε τη δημοσιότητα!Χα χα!Πως σου φαίνεται;!

YO!Reeka's said...

Πάντως κάπου διάβασα ότι την Νταιάνα φαίνεται ότι όντως την έφαγε η βασίλισσα!!!

enteka said...

aenaos: αν δεν γράψεις κανα ποστ σύντομα, θα αρχίσω να κυκλοφορώ conspiracy theories για το blog σου... :)
sorry_girl: δεν είχα ιδέα για Αφρική...λες να πάμε να τον ψάξουμε;
gelial: διαβάζω στο επίσημο site του συγκεκριμένου conspiracy: [It should be noted that at 12 midnight, the 17 traffic cameras located inside the Point d’Alma tunnel ALL suddenly stopped recording images because the electricity supply in the tunnel mysteriously failed.] Δεν ξέρω αν ισχύει, ξέρω όμως ότι αν εγώ να αρχίσω ένα rumor στο ίντερνετ, όλο και κάποιος θα με κάνει quote και μετά από μερικά χρόνια το rumor μου θα θεωρείται από κάποιους αλήθινό :)
sd54: έχεις απόλυτο δίκιο!!

Anonymous said...

nice post:)
Πάντα μου άρεσαν τέτοιες ιστορίες..Και αυτή είναι η μαγεία τους:Ποτέ(..μη λές ποτέ..)δε θα μάθουμε ποιά είναι η αλήθεια.
Αν και...The Truth Is Out There ;)

divebomb djingle said...

the AIDS/HIV conspiracy
the conspiracy to murder John Lennon/JFK/Monroe

h agaphmenh mou vevaia einai oti o an8rwpos den phge pote sth selhnh

Sadie said...

Ta latreyw kati tetoia!

enteka said...

Eπίσης μ' αρέσουν οι θεωρίες για τον αριθμό 23, το ιερό νούμερο της Θεάς Eris (Έριδα). Ενέπνευσαν καλλιτεχνικά το Illuminatus! Trilogy του R.A.Wilson, την καλτ γερμανική ταινία "23: Τίποτα Δεν Είναι Όπως Φαίνεται" και το "ποπ" γκρουπ KLF.

enteka said...

και μόλις διάβασα ότι η νέα φετινή ταινία του Τζ. Σουμαχερ θα λέγεται "The Number 23" : "A man becomes obsessed with number 23 via a book that appears to be based on his life but ends with a murder that has yet to happen in real life."
Περισσότερα για το 23: http://en.wikipedia.org/wiki/The_23_enigma

Xilaren said...

hahaha!

the conspiracy no. 2 is actually true! easy verified when u hear him speak at interviews!

παραλλαγή αυτής της Sorry girl: ο Hitler δεν αυτοκτόνησε αλλά έζησε μέχρι τα βαθιά γεράματά του... που αλλού ;; ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ!!!

nice post!

(with slight delay my answer to your friends challenge below!!!)
x

electroman said...

Yes I think that the second one is the funniest!I just watched a documentary about him on the telly.Hilarious!He is definitely the C... word.lol

Anonymous said...

Πολύ καλό!
Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα βιβλίο για τα Βριλ και έριξα τρελό γέλιο - ιδίως όταν προσπαθεί να χώσει τα Βριλίσια στην όλη ιστορία!

Επίσης πλάκα έχει και η θεωρία περί "alternative 3", συνωμοσία πολλά-σε-ένα που περιλαμβάνει aliens, προσεληνώσεις, ρώσους, αμερικανούς και τη θειά μου τη χορεύτρια! ;)

off-topic: τελικά πολύ εθιστικό αυτό το blog...

Anonymous said...

Interesting website with a lot of resources and detailed explanations.
»

Anonymous said...

Αυτή η θεωρεία με τα Βριλ με τρελαίνει!!!Φαντάσου με τους φίλους μιυ λέμε ότι είμαστε βριλ!!![Πλακίτσα!] :-]
sorry_girl:Αυτό με τον Μόρισον το διάβασα κι εγώ κάπου σε μια σελίδα...τυχαία όταν έψαχνα πληροφοείες για αυτόν.[κια αν η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήτανε πατίνι!!!]Τες πα το μπλοκ είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!

Anonymous said...

Αυτή η θεωρεία με τα Βριλ με τρελαίνει!!!Φαντάσου με τους φίλους μιυ λέμε ότι είμαστε βριλ!!![Πλακίτσα!] :-]
sorry_girl:Αυτό με τον Μόρισον το διάβασα κι εγώ κάπου σε μια σελίδα...τυχαία όταν έψαχνα πληροφοείες για αυτόν.[κια αν η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήτανε πατίνι!!!]Τες πα το μπλοκ είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!

Anonymous said...

re magkes poios einai to docimanter gia to oti dn phgan sthn selhnh