Sunday, July 02, 2006

Έντεκα (νικητές ριάλιτι – και τι έκαναν μετά)

«Τα ριάλιτι έχουν εξελιχθεί σε μία μαύρη τρύπα που με ρουφάει μέσα της κάθε βράδυ, νεκρώνοντας την κριτική μου σκέψη και ρουφώντας και τις τελευταίες σταγόνες των πνευματικών μου χυμών. Ω, θεέ μου! Γιατί να είναι τόσο αποβλακωτικά υπέροχα; Γιατί να είναι τόσο εθιστικά;»
-Από το κρυφό ημερολόγιο ενός μελοδραματικού κυρίου

Την Τετάρτη ο Λεωνίδας Μπαλάφας κέρδισε στον τελικό του Fame Story 4, ενώ την Πέμπτη η Αμαλία Αυγουστάκη αναδείχτηκε νικήτρια του Dream Show. Ευκαιρία να ψάξω πού είναι σήμερα οι προηγούμενοι νικητές.

1. Big Brother 1 (2001) Γιώργος –Τσάκας- Τριανταφυλλίδης. Θέλησε να πάει και στο BB2! Έβγαλε δίσκο με ποντιακά (το Με Αγάπη Τσάκας). Το 2004 πρωτοσέλιδο στην Espresso: Σε απόγνωση ο Τσάκας: «Είμαι άνεργος, δεν με παίρνουν σε καμία δουλειά!» Κι άλλες συνεντεύξεις σχετικά με το ότι ξόδεψε τα λεφτά του BB και είναι πάμφτωχος. Τις προάλλες σε μεσημεριανάδικο, ρεπορτάζ απ’ το χωριό του, ο Τσάκας ορθοπόδησε: έχει δικά του χωράφια ή κάτι τέτοιο, η Αθήνα τον πλήγωσε, χίλιες φορές στο χωριό του. [Τον είχε και το περιοδικό του ΕΘΙΑΓΕ, έγινε γεωπονικός σύμβουλος για κάτι στην περιοχή του.]
2. Fame Story 1 (2002) Νότης Χριστοδούλου. Μέτρια επιτυχία με το «Έρωτας Είναι» , μας εκπροσώπησε στο Eurobest. Μετά, τα χρόνια της πτώσης: στα κουτσομπολίστικα επειδή άλλαξε τη μύτη του με πλαστική, στην Τατιάνα με εριστικό αλά Χατζηστεφάνου ύφος να βρίζεται με κατίνες των πάνελ. Έκανε μια ρουμπρίκα στο πρωινό του Αρναούτογλου -απομίμηση του Άλλαξέ το. Προσπαθεί να γίνει ηθοποιός εδώ και κανα δυο χρόνια.
3. Fame Story 2 (2004) Καλομοίρα Σαράντη. Από τους λίγους κάπως πετυχημένους νικητές ριάλιτι: δύο δίσκοι, κόρη Γιάγκου Δράκου στη Λάμψη, Πρωινός Καφές, διαφημίσεις everest – θεωρείται χαζοχαρούμενη αλλά είναι η μόνη που κρατάει την σημαία της ποπ ψηλά στις μέρες μας.
4. Fame Story 3 (2004-5) Περικλής Στεργιαννούδης. Ξεχρέωσε τα δάνεια, έβρισε ‘ιερά τέρατα’ όπως Παπακωσταντίνου και Βίσση, φλέρταρε τη μισή Ελλάδα, έβγαλε έναν σούπερ αποτυχημένο δίσκο (αυτός ο λαϊκός διασκεδαστής!), είδε κι απόειδε και (απ’ ό,τι άκουσα προχτές) έχει ήδη γυρίσει στη Γερμανία.
5. Dream Show 1 -The Theatre (2005) Αντρέας Γεωργίου: Απασχόλησε τα μέσα με το οικογενειακό δράμα του κι ενώ περίμενε κανείς ότι ο Alpha θα τον έβαζε σε καμιά σειρά εξαφανίστηκε. Στην πρεμιέρα του φετινού Dream ήταν στο κοινό και είπε ότι είναι στην Αμερική στο Actor’s Studio για σπουδές (θράσος! Δεν του έφτασε κοτζάμ ακαδημία του Alpha!).
6. Eurostar (2004) Απόστολος Ψυχράμης. Ο πιο γκαντέμης νικητής ever! Κέρδισε την πρώτη θέση στο τάλεντ σόου της ΕΡΤ για να μας εκπροσωπήσει στη Eurovision ’04 αλλά ήταν αντιτηλεοπτικός και τον αντικατέστησαν με τον Ρουβά. Τραγούδησε backing vocals στο Shake It αλλά η κάμερα δεν τον έδειξε. Σήμερα τραγουδάει με σχετική επιτυχία, πχ ήταν στο Ηρώδειο με την Μαρινέλλα στα τέλη Μαΐου.
7. Πάρτι (2003) Μαρία (Λάρα) Τσολάκη. Η Λάρα (και αυτοεπονομαζόμενη) κουκλάρα, κέρδισε στο πιο αποτυχημένο ριάλιτι όλων των εποχών (πέρα από το Gym). Φημολογείται πως κέρδισε επειδή οι γονείς της πήραν στεγαστικό δάνειο και το ‘έριξαν’ όλο στη ψηφοφορία. Το 2005 στο site της έγραφε επί λέξει: «2 χρόνια από τη σαρωτική νίκη της η Λάρα μας έγινε νονά!» Πρόσφατα επανέκαμψε με την τηλεοπτική της παρουσία στη συζήτηση για τα ριάλιτι (Ζούγκλα – Alpha), λέγοντας, νομίζω, ότι καταστρέφουν την νεολαία.
8. Bar (2002) Ανδρέας Παρασκάκης. Ο υπεφυσικός μπεμπές (και αρσενική Μενεγάκη) έκανε καριέρα στο πρωινό του Mega, έβγαλε βίντεο με ασκήσεις γυμναστικής και πρόσφατα μπήκε στην οικογένεια του Αντ1 περιφέροντας την χαζοχαρούμενη περσόνα του στο πάνελ της Τατιάνας και στο πεντάλεπτο απογευματινό παιχνίδι Super Game.
9. Wall (2003) Το Wall δεν το κέρδισε ούτε το Γωγουλίνι, ούτε ο Βελέντζας που θα έχτιζε μοναστήρι, ούτε οι Σίσσυ- Τζώρτζης, Δεβόρα – Γιάννης, Κλεάνθης, Καρκαβίλας, Πατρίτσια, Ρούλα Βροχοπούλου κι ένα σωρό άλλα βήτα ονόματα. Το κέρδισε το δέλτα όνομα Θοδωρής Ισπόγλου. Η τύχη του ανθρώπου με το σπινθηροβόλο βλέμμα μετά το ριάλιτι αγνοείται εντελώς. Ξέρει κανείς τίποτα; [Φημολογείται ότι ήταν σε κατάθλιψη(;) λόγω έρωτος για το Γωγουλινι κι ότι δεν δουλεύει πια και τρώει από τους τόκους και τις επενδύσεις.]
10. Mission (2003) Στέφανος Κοκολογιάννης. Ο κρητικός («που δεν έλεγε ψώμματα») είχε ένα σωρό κουτσομπολίστικα προβλήματα μετά τη νίκη του. Η Ελισάβετ της παραγωγής γέννησε το παιδί του κι αυτός ήθελε το παιδί αλλά δεν ήθελαν τον Στέφανο οι γονείς της Ελισάβετ! Κάποια στιγμή δε, αγόρασε και δικό του λεωφορείο! Πρόσφατα ήταν στην TV κι έλεγε ότι τώρα είναι όλα καλά.
11. Survivor (2003) Ευαγγελία Δεμερτζόγλου. Έκανε γυμνή φωτογράφηση, έκανε κοσμική ζωή και μετά τελείωσαν τα λεφτά. Έξαλλη βγήκε στις εκπομπές καταγγέλλοντας το Mega που τους έδινε, λόγω εφορίας, λιγότερα χρήματα, ενώ θυμήθηκε (3 χρόνια μετά!) και τις, όντως, απάνθρωπες συνθήκες του παιχνιδιού. Ζητάει δικαστικά ένα τρελό ποσό από την παραγωγή. Ετοιμάζει αυτοβιογραφικό βιβλίο (αλά Ρούλα Βροχοπούλου) που θα περιγράφει τις περιπέτειές της στο Survivor.

25 comments:

Anonymous said...

Απιστευτη ερευνα. Ευγε!

Zpi said...

Μιλάμε για αρχείο όχι αστεία;-)

cobden said...

Τέλειο!Με κάτι τέτοιες έρευνες πας για PhD στην trash-ολογία!Για την Άσπα Τσίνα δεν έγραψες κάτι!Γυρισε Τρίκαλα νομίζω...Και στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου , πολύ τσαντισμένη την είδα...

Xνούδι said...

καταπληκτικό. Πολλά χαμόγελα.

φιλιά.

Anonymous said...

Α ρε κατακαημένα!!!!!!!!!!
Nice post,enteka ;)

Jamella said...

ευτυχώς που υπάρχουν μερικοί υπομονετικοί άνρωποι ώστε να μπορούμε να διαβάζουμε τέτοια άρθρα..
[εγώ θα τα είχα βροντήξει μετά από 5 λεπτά ψαξίματος]
:-)

enteka said...

θενκς, πάντως τα περισσότερα τα θυμόμουν, ελάχιστα πράγματα υπήρχαν στο ίντερνετ για τους πρώην ήρωες της καθημερινότητάς μας. (γι' αυτό τους έκανα immortalize με το post - πάντως όταν θα 'ρχίσουν να με βρίσκουν μέσω google search οι θαυμαστές τους, ή ακόμα χειρότερα οι ίδιοι... τότε θα 'χει πλάκα. Πάντως ξέρω ότι με διαβάζουν από ένα φόρουμ της Καλομοίρας, το είχα δει στα στατιστικά και μάλιστα είχαν γράψει και για ένα ποστ μου με λινκ...Αυτά είναι!.. [γι' αυτό κι εγώ δεν έγραψα τίποτα κακό για την καλομοίρα])
:)
Cobden: η Άσπα μπορεί να κέρδισε στην καρδιά σου, αλλά δεν είναι νικήτρια ριάλιτι as such. Δεν συμβιβάστηκε με τη Heaven και τα σκυλάδικα και τραγουδούσε ψιλοέντεχνα σε μικρό παρεϊστικο μαγαζί στα Τρίκαλα, όπως σωστά λες. Και στον Τριανταφυλλόπουλο, πλέον ξανθιά, άνοιξε νέα βεντέτα με τον Μικρούτσικο. Πάντως ξέρει να μιλάει και δείχνει πολύ έξυπνη. (Άσπα, αν ποτέ με βρεις μέσω google search γράψε!) LOL

oni said...

Hmoun k gw Aspa-fan. Asxeto. Oso gia thn ereyna eyge k apo mena! Nomiza pws mono egw hmoun toso enhmerwmenos. Oso gia ton Kokologiannh, ekeinos h8ele leei na to anagnwrisei to paidi, ekeinh den h8ele... O,ti na'nai. K einai o monos o opoios exei lefta ap' olous tous ypoloipous I guess. A kai to Kalomoiraki :P

Ιφιμέδεια said...

Ο Νότης Χριστοδουλου έκανε μια ρουμπρίκα στον Αρναούτογλου στο πρωινό του Μέγκα -απομίμηση του Άλλαξέ το που κάνει ο ξανθός αρχιτέκων (μου διαφεύγει το όνομα) στη Μενεγάκη.

Την Άσπα την είδα τα Χριστούγεννα σε τοπικό Θεσσαλικό κανάλι με κάτι άλλα νέα παιδιά να γεύεται την πικρή γεύση της μιζέριας. Δεν την χώνεψα ποτέ: πολύ νευρική για τα γούστα μου.

enteka said...

oni:μπράβο για τη συνεισφορά σου στο Κοκολογιάννης-gate!
ιφιμέδεια: έχει πλάκα που η άσπα που μάλωσε με καναδυό και είπε σε μία που την έκρινε: "δεν έχετε δίκιο" είχε θεωρηθεί η super bitch. Πού να ξέραμε τι θα ακολουθούσε. Το ίδιο και με κάποιους καβγάδες στο πρώτο big brother του στιλ "εγώ έπλυνα χτες τα πιάτα" και που τα μέσα τους χαρακτήριζαν "άγριος καβγάς μεταξύ των παικτών". Πέντε χρόνια μετά, τα έχουμε δει σχεδόν όλα: και να πλακωθούν κανείς δεν θα το προσέξει.
:)

Ελπίδα said...

Πού τα θυμήθηκες όλα αυτά παιδί μου; Χαράς το κουράγιο σου! Δημοσιογραφίστικη δουλειά.Με ενημέρωσες πλήρως και είχα μείνει πολύ πίσω. Πάντως είναι κρίμα! Γενικά...

nanakos said...

Αγαπημένε μου Έντεκα,
Μετά από αυτό σου το πόστ είναι πλέον βέβαιο πως είσαι ο μικρός μου δίδυμος αδερφός από τον οποίο με χώρισαν στη γέννα αλλά μας έδωσαν ένα μενταγιόν κομμένο στα δυό για ν’αναγνωριστούμε τη μέρα που οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν.

Some trivia:
1) Φημολογείται πως η νικήτρια του Πάρτυ κέρδισε επειδή οι γονείς της πήραν στεγαστικό δάνειο και το ‘έριξαν’ όλο στη ψηφοφορία.
2) Ο Νότης φέτος εμφανιζόταν πλάι στον κοντόχοντρο του Όμορφου Γκόσμου σε ρόλο ντεκορατρίς. Ο δίσκος του πάντως υποτιμήθηκε!
3) Το ίδιο και ο δίσκος του Περικλή!!
4) Ο Στέφανος του Μίσιον το ήθελε το παιδί αλλά δεν ήθελαν τον Στέφανο οι γονείς της Ελισάβετ!! Κάποια στιγμή δε, αγόρασε και δικό του λεωφορείο!
5) Μακρυμάλλης και γενειοφόρος παίκτης του THE WALL εικάζεται πως κυκλοφορούσε σε κακόφημα για αγοράκια μέρη με το ψευδώνυμο «Κοκορέλλα»!!!

+ 1
Άκουσα πρόσφατα πως ο Ισπόγλου δεν δουλεύει και τρώει από τους τόκους και τις επενδύσεις.

Αυτά και την αγάπη μου.

An-Lu said...

1. Τον είχε και το περιοδικό του ΕΘΙΑΓΕ, έγινε γεωπονικός σύμβουλος για κάτι στην περιοχή του.



κατά τα άλλα....μη χειρότερα θεέ μου! ;-)

ralou said...

Θυμάμαι τις συναδέλφους στο γραφείο να χτυπιούνται για τον έντιμο και αυθεντικό Τσάκα, να σφάζονται στην ποδιά του Περικλή και να θαυμάζουν τις εκπληκτικές ατάκες του Notis (c) !
Επίσης την χαρά όταν νίκησε η Ευαγγελία "που είναι μάνα και έχει ανάγκη τα λεφτά για το παιδί της"
Αλλά και την υπεριφάνεια για τα δυο αγνά Κρητικόπουλα που κέρδισαν με την τσαχπινιά και την τσαμουκαλεμένη βαρβατίλα τους τα δύο αντίστοιχα παιχνίδια!

Τι τα θές! Οπως λέει και ο μελοδραματικός κύριος στο ημερολόγιο του :
Είναι εθιστικά!

Idάκι said...

Χαίρομαι ΤΟΣΟ που όλοι αυτοί οι "αστέρες" είναι διάττοντες...

Είμαι μαλωμένη με τα ριάλιτι από το 1984 κ μετά :)

divebomb djingle said...

πωρωση το ποστ :-)
ενας πρωην παικτης που μπορουμε να πουμε οτι κανει μια καλη καριερα ειναι ο "Άλλαξέ το που κάνει ο ξανθός αρχιτέκων (μου διαφεύγει το όνομα)" Σπύρος, συμπαικτης της ευαγγελιας και της ορθουλας στο survivor.
α και η ορθουλα τα παει σχετικα καλα, αφου ειναι συμπαρουσιαστρια του Φερεντινου στο τηλεπαιχνιδι του Σταρ.
για τον θοδωρη του the wall ακουσα οτι ειναι σε καταθλιψη(;) λογω ερωτος για το γωγουλινι (πρωην παικτρια του the wall που πλεον ανηκει στο σχημα του φλωρινιωτη).

enteka said...

ευχαριστώ για τη συμβολή σας στην έρευνα! έκανα update το post με τις πληροφορίες που προσθέσατε για τους νικητές.
:)

Xilaren said...

είμαι άχετη οπότε το κόμμεντ μου αναφέρεται αλλού για αλλού:
αναρωτιέμαι ποιος να είναι ο μελοδραματικός κύριος, καλέ μου έντεκα...

enteka said...

μια επινοημένη περσόνα του εντεκα (εγώ με άλλα λόγια)

Xilaren said...

;-)

(η ερώτησις ήτο ρητορική...)

enteka said...

είμαι βλαξ!
;)

Anonymous said...

Keep up the good work » »

Anonymous said...

Κατά τύχη βρέθηκα στο blog και στο συγκεκριμένο ποστ!! Κλασικά ψάχνοντας στο google.

Μα καλά δεν ήξερα ότι υπήρχαν τόόόόόόόόόσα πολλά!!!!!!!!!!

Anonymous said...

www.youtube.com/watch?v=CGOfpgtM51o

Anonymous said...

2.7.09
Πασίγνωστος παίκτης reality, ιδιοκτήτης οίκου ανοχής...

Πριν από μερικά χρόνια, γινόταν χαμός με το συγκεκριμένο παίκτη. Ήταν ο νικητής του παιχνιδιού, που έπαθλο είχε ένα μεγάλο χρηματικό ποσόν. Ο άνθρωπος προσπάθησε να κάνει κάποιες επιχειρήσεις, αλλά φαίνεται, πως δεν πήγαν καλά και τελικά κατέφυγε σε μια δουλειά, μάλλον πολύ προσοδοφόρα. Την εκμετάλλευση οίκου ανοχής.
Σύμφωνα με την αστυνομία, απασχολούσε 9 γυναίκες και...

2 υπαλλήλους, "επιστάτες" του οίκου. Όταν οι αστυνομικοί του τμήματος ηθών έκαναν έφοδο στη περιοχή του Κολωνού, όπου λειτουργούσε η "επιχείρηση", έμειναν έκπληκτοι, όταν ένας απ' αυτούς τους υπαλλήλους ανέφερε, ότι ο ιδιοκτήτης ήταν ο πασίγνωστος παίκτης του reality. Αναζητήθηκε, αλλά δεν συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου. Εναντίον του όμως, ασκήθηκε ποινική δίωξη για μαστροπεία, εκμετάλλευση ιεροδούλων κ.λ.π.
Τώρα ποιος είναι ο παίκτης; Τι να σας πούμε; Φέρτε το μυαλό σας λίγα χρόνια πίσω και θυμηθείτε το μεγάλο χαμό, που γινόταν για πάρτι του. Μέχρι ένα τεράστιο ομοίωμά του, κοσμούσε ένα από τα άρματα στο καρναβάλι των Πατρών.
Για θυμηθείτε...
http://nonews-news.blogspot.com/2009/07/reality.html


3.7.09
Με το ψευδώνυμο "Άρης" κυκλοφορούσε στη δουλειά ο πασίγνωστος παίκτης reality...

Είχε και δεύτερο οίκο ανοχής στην επαρχία. Του βρήκαν καταθέσεις 650.000 ευρώ....
Παντού έδινε το όνομα "Άρης". Οι γυναίκες που είχε στον οίκο ανοχής τον ήξεραν μ' αυτό τ' όνομα. Κι όταν κάποιοι τον γνώριζαν από τη φάτσα και του 'λεγαν "Δεν είσαι εσύ ο... τάδε;". Αυτός απαντούσε "Μοιάζουμε λίγο" κι άλλαζε θέμα.

Τον πρώτο οίκο ανοχής τον άνοιξε στη Βόρεια Ελλάδα. Στην Αθήνα μετέφερε τη δουλειά πριν από 1,5 χρόνο. Κάποιες από τις γυναίκες που δούλευαν στο "μαγαζί" τις έστελνε και σε ραντεβού σε πελάτες με κότερα και...

βίλες.

Ο "Άρης" μέσα σε 1,5 χρόνο είχε κερδίσει περισσότερα από 650.000 ευρώ. Η Αστυνομία μπλόκαρε τις καταθέσεις του, ενώ ο ίδιος παρά τη δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του (για μαστρωπεία και δεν συμμαζεύεται) εξακολουθεί να κλείνει ραντεβού και να στέλνει τις "κοπέλες" του σε πλούσιους πελάτες...
http://nonews-news.blogspot.com/2009/07/reality_03.html