Monday, March 22, 2010

Έντεκα της Δευτέρας [τίποτα]


.
img351
!!!


1) Καλή εβδομάδα!

Να μια αληθινή ιστορία: σ’ ένα τυροπιτάδικο του Βόλου που ήμουν τις προάλλες μπήκε μια ζητιάνα. Ο μόνος που την βοήθησε ήταν ένας παπάς, και όχι μόνο δίνοντάς της λεφτά. Μίλησε μαζί της, κάτι τη συμβούλεψε και στο τέλος της αγόρασε να φάει.

Και τότε σκέφτηκα: γίνεται να παραμείνουν μόνο τέτοιοι άνθρωποι στην Εκκλησία, και όλοι οι υπόλοιποι που βγαίνουν στην τηλεόραση κηρύττοντας το μίσος και γκρινιάζοντας για την φορολόγησή τους να πάνε (μεταφορικώς προφανώς) στο διάολο;


2) POWERPLAY



*Ryan Bingham, "The Weary Kind", απ’ το soundtrack του Crazy Heart. Άκουσα λίγα δευτερόλεπτά του τραγουδιού στην απονομή των Όσκαρς (από φέτος δεν βάζουν ολόκληρα τα υποψήφια τραγούδια, οι ανόητοι, για να γλιτώσουν χρόνο - πάλι όμως το όλο πράγμα κράτησε αρκετά πάνω από 3 ώρες). Αμέσως μετά του έδωσαν και το βραβείο Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού.
Ο τραγουδιστής το παίζει λίγο περισσότερο βραχνός απ’ ό,τι πρέπει, παρ’ όλα αυτά το λάτρεψα αμέσως (παραγωγή και σύνθεση του υπερσπουδαίου T-Bone Burnett) και το βάζω powerplay της εβδομάδας γιατί, όπως λέει και το κλισέ των κριτών στα ριάλιτι, η μουσική του με ταξίδεψε…


via gsus + kapetank
3) ΚΑΥΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (ανανεώνεται όλη την εβδομάδα με ό,τι προκύψει μετά τη δημοσίευση του ποστ) /// Πάνω η ερώτηση της δεκαετίας απ’ τον πάντα μαχητικό ερευνητή Κώστα Χαρδαβέλα. // Kαι μόνο το ότι ο Μπαράκ Ομπάμα τα έβαλε με τα λόμπι των ασφαλιστικών εταιριών και με τους πουλημένους στις φαρμακοβιομηχανίες Ρεπουμπλικάνους ήταν κάτι το σημαντικό. Το ότι τελικά τους νίκησε είναι κάτι το ιστορικό! /// Δικάζεται ομόφυλο ζευγάρι στο Μαλάουϊ (θα τους βοηθήσει η Μαντόνα;) // Επιστρέφει το θρυλικό φιλμ Polaroid // Συνεχίζονται οι σχιζοφρενικές αποφάσεις του ΕΣΡ... ///


4) Ερώτηση Κρίσεως.

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας ζωγράφοι;
Επέλεξα κάπως αυθαίρετα μερικούς από τους πιο γνωστούς ζωγράφους. (Μπορείτε να προσθέσετε και όποιους άλλους επιθυμείτε.)

Προσοχή: μπορείτε να ψηφίσετε παραπάνω από έναν, απλώς τικάρετε τα ονόματα όσων σας αρέσουν.


-
+ κάπως άσχετο:

via schottkey

[Αν διαβάζετε το ποστ από τον google reader μάλλον θα χρειαστεί να μπείτε στο μπλογκ για τη φόρμα ψηφοφορίας.]


5) Αποτελέσματα προηγούμενης ερώτησης κρίσεως.

017993-medium

Τα 15 ελληνικά τραγούδια της Γιουροβίζιον σε αντίστροφη μέτρηση:

15. Opa – Γιώργος Αλκαίος (2010)
14. Everything – Α. Βίσση (2006)
13. Ώτο-Στοπ – Ά. Βίσση (1980)
12. Shake It – Σ. Ρουβάς (2004)
11. Τσάρλι Τσάπλιν – Τάνια Τσανακλίδου (1978)
10. Κρασί, θάλασσα και τ’αγόρι μου – Μαρινέλλα (1974)
9. Stop – Bang (1987)
8. Secret Combination - Καλομοίρα (2008)
7. Το δικό σου αστέρι – Μαριάννα (1989)
6. Μάθημα Σολφέζ - Διάφοροι (1977)
5. Σωκράτη Eσύ Super Star – Ελπίδα (1979)
4. Die for you – Antique (2001)
3. My Number One – Ε. Παπαρίζου (2005)
2. S.A.G.A.P.O. – Μ. Ρακιντζής (2002)

1. Ανοιξη – Σοφία Βόσσου (1991)

vossou_01

*Παρατηρήσεις: Περίπου 320 ψήφοι. Πολύ χαμηλά τα τραγούδια της Βίσση, δύο μόνο ψήφοι για τον Αλκαίο (και απ’ τη στιγμή που η ΕΡΤ είχε το θράσος να μην ανακοινώσει επίσημα τις ψήφους, ούτε καν τη σειρά, συνεχίζω να μην πιστεύω ότι όντως κέρδισε το Ώπα). Έκπληξη μεγάλη το ότι ο Ρακιντζής παραλίγο θα έβγαινε νούμερο ένα, δεν ξέρω αν τον ψηφίσατε στ’ αλήθεια ή επειδή η εμφάνισή του ήταν, ας πούμε, καλτ. Πολύ ψηλά και το Σωκράτη Εσύ Σούπερ Σταρ, 31 χρόνια μετά.

Στην κατηγορία ‘other’ γράψατε: «Χωρίς Σκοπό-Χρήστος Κάλοου», «Όλου του κόσμου η ελπίδα – Κλεοπάτρα» (ωραίο), «Μοιαζουμε - Τάκης Μπινιάρης (1985)», «Δεν ξερω κανενα απο τα παραπανω» (ναι καλά), «never let you go, κακή σκηνική, καλό τραγούδι».

Αυτό που ψήφισα εγώ ήταν «Το δικό σου αστέρι» της Μαριάννας (1989). Μου θυμίζει τόσα πολλά απ’ τη τότε ζωή μου που καλύτερα ας μην αρχίσω.

+ Media Trip: o ελληνικός τελικός της γιουροβίζιον.


6) OSCAR WILDE’S Quote-of-the-week

tumblr_kxn8kusDUz1qzc4eao1_500

"The only way to get rid of a temptation is to yield to it."


7) Lena Tube

Η ΕΡΤ έχει και τη Eurovision έχει όμως και τα Ημερολόγια. Χάρη λοιπόν στην ΕΤ1, το Σαββατοκύριακο, είδα τη Λένα Πλάτωνος στην τηλεόραση. Και την ευχαριστώ θερμά (την ΕΤ1).

Παίχτηκαν δύο συναρπαστικές σαρανταπεντάλεπτες εκπομπές, μία το Σάββατο -έχασα το μεγαλύτερο μέρος της, αν την έχει κανείς ας πει- και μία την Κυριακή. Ήταν κάτι σπάνιο και πανέμορφο.

Λοιπόν, ο ρυθμός με τον οποίο επινοώ και προσθέτω νέες στήλες στο μπλογκ (και κυρίως ο ρυθμός με τον οποίο τις ξεχνάω αμέσως μετά) έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, οπότε δεν πειράζει να προσθέσω άλλη μία. Το Lena Tube ξεκινάει εδώ και τώρα.



«Λένα Πλάτωνος - Εμιγκρέδες της Ρουμανίας: Το βίντεο καταγράφηκε το 1987 από τηλεοπτική εκπομπή με τραγούδια της Πλάτωνος. Η ποιότητα της εικόνας δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά έπειτα από τόσα χρόνια η αναλογική βιντεοκασέτα έχασε το χρώμα της...»

[κι όμως, αυτά τα ξαφνικά και στιγμιαία ξεσπάσματα ηλεκτρονικών, ρετροφουτουριστικών χρωμάτων κάνουν την ασπρόμαυρη ταλαιπωρημένη κόπια ακόμα καλύτερη!]

-
tsoukis
8) Bits + Pieces:
Ένα παλιό μυστήριο λύθηκε: οι κάτοικοι της γαλλικής πόλης Πον-Σεντ-Εσπρί που το 1951 εμφάνισαν συμπτώματα ομαδικής υστερίας δεν είχαν φάει «καταραμένο ψωμί». Στην πραγματικότητα τους ψέκασαν με LSD! /// Θεσσαλονίκη: Στις ράγες ξανά το τρενάκι της ΧΑΝΘ (θα είμαι ο πρώτος στην ουρά) /// Flying around the world /// Η Πόπη Διαμαντάκου γράφει για την τηλεόραση καλύτερα απ’ όλους. Παράδειγμα; /// Πανέξυπνη τέχνη με κασέτες. /// Μόδα, γκλάμουρ και γελοίες πόζες! /// Οld but fabulous: Obscure 80s' Soviet Ad. /// Όποιος θέλει μπορεί να γίνει τραγουδιστής κάνοντας ιδιαίτερα μαθήματα με τον Θάνο Καλλίρη (!). [Αλήθεια] /// "Η καθαρογραφή της εκκλησιαστικής περιουσίας στην Ελλάδα δείχνει να είναι ισοδύναμης δυσκολίας με την αποκρυπτογράφηση του ανθρώπινου γονιδιώματος." (η συνέχεια) /// Αν και οι αποδείξεις για το ότι πάτησε ο άνθρωπος στο φεγγάρι είναι συντριπτικές, δεν μπόρεσα να μην περάσω πάνω από δύο ώρες διαβάζοντας όλες τις θεωρίες συνομωσίας που υποστηρίζουν το αντίθετο. Εθιστική, επινοημένη λογοτεχνία online. /// Τα χρώματα της Βασιλικής Κοσκινιώτου /// Η πιο απίθανη (και εξοργιστική) είδηση της περασμένης εβδομάδας: Δεν ήρθε η Ντιόν Γουόργουικ με πρόφαση τις απεργίες /// Η Σελάνα Βροντή γύρισε ένα τέλειο ντοκιμαντέρ για τον γάτο της, τον Ζορό. /// O WinterAcademy πήγε κάθε μέρα στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ (Θεσνίκης) ώστε να μη χρειάζεται να πάμε εμείς (!). /// Ο Κυνόδοντας πάει καλά έξω, και μάλιστα, όπως λέει το fimotro, θα παίζεται και στην Αγγλία από τις 32 Απριλίου (!) /// Μια νέα συνέντευξη του Θεσσαλονικιού λογοτέχνη και δημοσιογράφου Γιώργου Σκαμπαρδώνη. Μιλάει (στον υποφαινόμενο) για το αφηγηματικό του σύμπαν, τους πρωτότυπους τίτλους των έργων του και τα τουλάχιστον δέκα μυθιστορήματα που κρύβονται σε κάθε πολυκατοικία της χώρας. /// Καταπληκτικό βίντεο: Όλο Το Σύμπαν /// Η πιο ενδιαφέρουσα είδηση της εβδομάδας ήταν, για μένα, αυτή για τους δημοσιογράφους ρομπότ. Ήδη υπάρχει ένα πρόγραμμα χάρη στο οποίο ο ψηφιακός δημοσιογράφος συλλέγει πληροφορίες, γράφει κείμενα και βάζει φωτογραφίες. Το (τρομακτικό αλλά και συναρπαστικό) μέλλον είναι ήδη εδώ. Να πώς. ///


9) ΟΝΕΙΡΑ ΜΕ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ

degree%20rainbows_26
(σήμερα η Μαρία Γ. γράφει για το όνειρο που είδε τις προάλλες, σχετικό με τη σειρά Seinfeld)

Ήμουν στην Αθήνα και υποτίθεται πως είχε σε κάποιο μουσείο έκθεση για το Seinfeld και θα ήταν εκεί και ο πρωταγωνιστές της σειράς. Πήγα συνοδευόμενη από τον George!
Πάμε στην έκθεση λοιπόν και είναι όλοι εκεί και ο σκηνοθέτης. Κάποια στιγμή βλέπω την ‘Α-μπα?’, την χαιρετάω και μιλάμε για λίγο ενθουσιασμένες για την έκθεση και για το Seinfeld… Λίγο μετά βγαίνω έξω για να πάρω κάτι από το αυτοκίνητό μου και βλέπω παρκαρισμένα πάρα πολλά φορτηγά, πράγμα που μου φάνηκε εξαιρετικά περίεργο και επικίνδυνο για το μικρό μου αυτοκίνητο.

Και ξαφνικά βλέπω όλα τα φορτηγά να μετατρέπονται σε Τransformers και να κάνουν μετατροπές και στο αμάξι μου. Μου φάνηκε πολύ περίεργο και πήγα και ρώτησα κάτι ρομποτάκια που ήταν εκεί αν θα μπορέσουν να το ξανακάνουν όπως πριν. Μου απάντησαν ναι και γύρισα ήσυχη στην έκθεση.
Μιλάω λίγο με την ‘Α-μπα?’ και μετά βγαίνουμε μαζί έξω και τότε τα transformers είχαν αγριέψει και μας πυροβολούσανε… Τελικά όμως ήρθε ο Larry David, τους μίλησε λίγο, τους ηρέμησε και όλα καλά.
Μετά ξύπνησα...


*Ήρθε κάποιος διάσημος στον ύπνο σας; enteka11@gmail.com


10) Totally looks like…

hitchcock-totally-looks-like-droopy


11) ΑΓΑΠΗΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Πώς πέρασα την περασμένη εβδομάδα:

Δευτέρα, από Θεσνίκη πηγαίνω με τρένο προς Βέροια. Κατεβαίνω στον Λουτρό Βέροιας, η στάση τελείως ερασιτεχνική σε κάτι χωράφια και χωρίς καμία ταμπέλα που να επιβεβαιώνει ότι κατέβηκα σωστά. (Ο οδηγός υποτίθεται ότι φώναζε τις στάσεις, αλλά άκουγες απ’ τα μεγάφωνα ένα περίπλοκο «μγχφφ»). Υπέροχο σχολείο, στην παρουσίαση είχαν προτζέκτορα και έδειχναν το enteka στα παιδιά και προσπάθησα να αλλάξω κουβέντα και να βγάλω το enteka απ’ την οθόνη. Μετά εκδήλωση στη βιβλιοθήκη Βέροιας – η πιο ωραία βιβλιοθήκη που έχω δει, έχει και wii. Το βράδυ βόλτα στην Ελιά, στην κορυφή ενός γκρεμού με πανοραμική θέα: τα πέρα χωριά από ψηλά έμοιαζαν με μακρινά νησάκια φωτος.

P3070286a 
[Στο λεωφορείο απαγορεύονται και άλλα πέρα απ’ το κάπνισμα]

Τρίτη, Βέροια, εκδηλώσεις σε σχολεία, Κτελ για Θεσνίκη, εκδήλωση για την Άλκη Ζέη στην Πυξίδα. Όλη τη μέρα σκεφτόμουν την καλύτερή μου φίλη που έμαθα ότι είναι στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα - μίλησα μαζί της, περιμένει να εγχειριστεί.

Τετάρτη, με τον Γ. πάμε από τη Θεσνίκη στο Βόλο. Τα Τέμπη είναι κλειστά, ταξιδεύουμε από πρωτότυπους δρόμους. Βόλτες στην παραλία, φαΐ στο noodle bar, Τζούλια στην TV.

Πέμπτη. Ξύπνησα στις 7.20 (ώρα σοκ για το σύστημά μου) και πήγα για ένα εξάωρο σε σχολείο στον Αλμυρό Βόλου. Ένιωσα την αγωνία των παιδιών για τους αυριανούς βαθμούς, χάρηκα όταν ενθουσιάστηκαν που εξαιτίας της παρουσίασής μου θα έχαναν τεστ ιστορίας. Όλα πήγαν καλά με την εγχείρηση της Κ. Το βράδυ στο Βόλο φάγαμε στην Πίτα του Παππού που, δυστυχώς, δεν υπάρχει στη Θεσνίκη - και πρέπει να υπάρξει.

P3070302
[γάτα κοιμάται σε γλάστρα έξω απ’ τα Goody’s του Βόλου]

Παρασκευή μεσημέρι, φεύγουμε απ' το Βόλο. Για πολλές μέρες προσπαθούσα να ξεφορτωθώ ένα βαρύ αντικείμενο που δεν χρειαζόμουν πια και, φεύγοντας, το άφησα στο ξενοδοχείο, κρύβοντάς το μάλιστα σ’ ένα συρτάρι για να μη το βρουν αμέσως. Δέκα λεπτά μετά το check out οι ξενοδόχοι με πήραν τηλέφωνο, χαρούμενοι που με πρόλαβαν, και μου είπαν ότι ξέχασα κατά λάθος κάτι στο δωμάτιο! Μισοντροπιασμένος πήγα πάλι πίσω, το πήρα και το πέταξα χειρονακτικά στα σκουπίδια κάνοντας «τσκ, τσκ, τσκ». Στα Κτελ Βόλου δωρεάν wifi, μετά από μέρες είδα το email μου, μου είχε έρθει απ’ την εικονογράφο το εξώφυλλο του νέου βιβλίου, που βγαίνει τον Απρίλιο.
(π α ν έ μ ο ρ φ ο εξώφυλλο). Το απόγευμα πάλι Θεσνίκη.

P3090347
[Κτελ Βόλου]

Το Σ/Κ ξεκούραση, launch my line, και τεράαααστιο κόλλημα με ένα παιχνίδι που έδωσα με λινκ την περασμένη βδομάδα, την κρεμάλα με φράσεις απ’ την ποπ κουλτούρα των τελευταίων δεκαετιών...


-------------------------------------------


img351a
¡¡¡
.
.
.
.

19 comments:

Anonymous said...

Πραγματικά ΔΕΝ την αντέχω την Πόπη Διαμαντάκου! Είμαι ο μόνος?
Και μόνο η έννοια κριτικός τηλεόρασης ως σοβαρό και καλοπληρωμένο επάγγελμα...μπρρρ!

Vam33 said...

Πάει καλά ο Χαρδαβέλλας;Καλημέρες

Stratos Bacalis said...

Χαίρομαι που σου άρεσε τόσο πολύ η βιβλιοθήκη της Βέροιας, τα εσωτερικά τα σχεδιάσαμε στην εταιρία που δουλεύω!

marianna said...

Τεράστιο κόλλημα το παιχνίδι πράγματι. Αλλά και το μπλογκ σου... (το ανακάλυψα πρόσφατα για κάποιο λόγο και έχω γίνει φανατική, συγχαρητήρια)

enteka said...

anonymous, καλησπέρα!
σίγουρα δεν είσαι ο μόνος που δεν αντέχει τη Διαμαντάκου (την μισούν και οι Τατιάνες, οι Θέμοι κλπ, αλλά και απλός κόσμος, χεχε). Πάντως νομίζω ότι οι τηλεκριτικοί διαφέρουν μεταξύ τους, υπάρχουν πολλοί τεμπέληδες που δεν μπορούν να γράψουν ούτε μια ενδιαφέρουσα πρόταση και άλλοι που γράφουν σχεδόν ακαδημαϊκά ποπ αριστουργήματα.

vam33, κάθε εκπομπή είναι και πιο απίθανη. δεν το έχω δει ποτέ ολόκληρο, αλλά τώρα θέλω να το κάνω media trip...

στράτο γεια! Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν για τη βιβλιοθήκη της βέροιας, διαφέρει απ' όλες όσες έχω δει, είναι ένας πολύχρωμος, ζεστός χώρος γεμάτος εκπλήξεις (πχ τα μεγάλα κυκλικά ανοίγματα στους τοίχους που μπορείς να κάτσεις ακούγοντας βιβλία ή μουσική απ' τα ακουστικά).

μαριάννα μου, σ' ευχαριστώ πολύ! να 'σαι καλά :)

Ντροπαλός said...

Καλημέρα,
1) Μακάρι, αλλά και αυτοί σε αυτόν τον κόσμο, που ζούμε και εμείς δεν ζούνε; Δεν θα θέλαμε αντιστοίχως σοβαρούς Δεξιούς, αντί για ρατσιστές τραμπούκους ή και σοβαρούς αριστερούς αντί για καταστροφολόγους κλπ;
3) Ο Spikon μού είχε μεταφέρει το δίλημμα, που είχε διαβάσει κάπου: Ή Χριστός ή Μπάμιες. Τώρα, τί ήθελε να πει ο φιλόσοφος δεν ξέρω!
4) Μέχρι στιγμής, βλέπω ότι ο Klimt συγκεντρώνει αρκετές προτιμήσεις. Προσωπικά δεν ξέρω άλλο έργο πέρα από "Το φιλί".
5) Ένα από τα υποψήφια τραγούδια για την φετινή Γιουροβίζιον, μού θύμισε αρκετά ένα Ιταλικό, που είχε ένα ρεφραίν, που έλεγε "Ταραραραράρα-Ταραραραράρα", τί λέω τώρα,ε; Τέλος πάντων, νομίζω ήταν και σε διαφήμιση αρώματος πριν από μερικά χρόνια.
7)Νομίζω ότι το έχεις ξανανεβάσει :-)
8) Διαμαντάκου από τις καλύτερες, τηλεκριτικούς. Την διάβαζα από την Καθημερινή//Πάντως και η ιστορία με το ψωμί LSD μοιάζει με συνομωσία//Δεν έχει υπέροχα χρώματα; Και η πρώτη έκθεση ήταν στο Μεταίχμιο, όπου το μάτι μου έπεφτε στα βιβλία σου, αλλά περίμενα κάποια παρουσίαση, για να αγοράσω :-)//Αλήθεια, ρώτησες τυχόν τί σημαίνει η φράση "πολύ βούτυρο στο τομάρι του σκύλου;"
11)Έχω μπει σε τραίνο, όπου ο οδηγός ανάγγελε 2 σταθμούς, που είχαμε ήδη αφήσει:-)// Το walkman μπορεί να απαγορεύεται ως προτόγονο ή ως αρχαιολογία, που είναι παράνομη η κατοχή της και χρήση της, σαν να έχει κάποιος και να πληρώνει με αρχαία νομίσματα :-)//Άραγε, τί ήθελες να ξεφορτωθείς;
Καλημέρα

enteka said...

ντροπαλέ γεια, όλα όσα έγραψες έχουν πολύ ενδιαφέρον. Το συγκεκριμένο βίντεο της Πλάτωνος δε νομίζω ότι το έχω βάλει ξανά. ΠΟλύ πλάκα για το walkman. Όχι, οι ιερείς το παίζουν ότι δε ζουν στον ίδιο κόσμο με μας κι εμείς πρέπει να τους πληρώνουμε - είτε είναι άγιοι οπότε θα περίμενα να δώσουν μεγάλο μέρος της περιουσίας τους για να μας βοηθήσουν είτε είναι κοινοί φοροφυγάδες όπως εμείς, οπότε θα πρέπει να πληρώσουν τους φόρους τους. Δεν μπορούν να τα έχουν όλα.
Γι' αυτό που ήθελα να ξεφορτωθώ (πολύ βαρύ) ας πούμε ότι ήταν ένα δώρο...

:)

Flanders said...

Η βιβλιοθηκη της Βεροιας ειναι ισως η καλυτερη της Ελλαδας με συχνες σννεργασιας με το εξωτερικο.και αν δεν ξερω ακριβη στατιστικα εχει την μεγαλυτερη διεισδυση στον τοπικο πληθυσμο.

enteka said...

ναι, σχεδόν το 50% των κατοίκων της Βέροιας είναι γραμμένοι στην κεντρική βιβλιοθήκη!

Anonymous said...

Καλημέρα,
Καμιά διαφωνία για την φορολόγηση. Σημείωσα απλώς ότι δεν μπορούμε να τους θεωρούμε τέλειους (ούτε και αυτοί τους ιδίους, φυσικά).
Δεν επιμένω για την Πλάτωνος, δεν έχει σημασία, εξάλλου. Μπορεί να το έχεις ξανανεβάσει μπορεί και όχι!
Χε χε, ρώτησα απλώς από περιέργεια, στο τί ήθελες να ξεφορτωθείς :-)
Αλήθεια, όταν προσπαθούσες να αλλάξεις το enteka από την οθόνη, σού άλλαζε ή σού κολλούσε ;
:-D
Προηγουμένως η σύνδεση μέσω wordpress δεν δούλευε για να δούμε τώρα !

Α, μπα? said...

αχ τι μου'κανες με το annoying cursor! άλλαξα μπαταρία στο ποντίκι! (μόνο εγώ την πάτησα?)

Flanders said...

Ναι σωστσα 50 %, δεν το εγραψα γιατι δεν ειμαι σιγουρος, ολα τα ξερεις εντεκα...

Flanders said...

Αααα...και συνεχιζω...αν δεν κερδισε το ΟΠΑ , τοτε ποιος ? Εγω ψηφισα Καραδημο, αλλα δεν εχω καμια αμφιβολια οτι οι συμπατριωτες μου θα ψηφισαν μαζικα ενα τραγουδι που θα γνωριζε τρελο σουξε στα Λαδαδικα στα mid-90s την εποχη του ελληναδικου...Παντως απο ΛΙΓΟ που κοιταξα , η αληθεια ειναι οτι ολοι σχεδον στελνουν φετος κατι λιγωτικες μπαλαναντες,οποτε καλα καναμε και το στειλαμε (μπα...)

Lethe said...

Γιατι χρησιμοποιείς url shorteners στα links σου? Μας στερεί την πληροφορία, προσφέρει κάτι?

Δώρο που δεν χρειαζόσουν πια και το πέταξες στα σκουπίδια μισοντροπιασμένος κάνοντας «τσκ, τσκ, τσκ». Sounds interesting.

enteka said...

α,μπα μόνο εσύ θα την πατούσες, ναι :):)

flanders αν όλοι στέλνουν μπαλάντες δεν θα είχε καμία τύχη ο καραδήμος (που ήταν ο καλύτερος μάλλον)

lethe, σόρι για τα url shorteners, σας στερούν την πληροφορία (οπότε θα πρέπει να με εμπιστευτείτε στα τυφλά) αλλά, για την περίοδο που θα τα χρησιμοποιώ, θα μου δίνου πολύτιμες στατιστικές πληροφορίες (και κάτι να κάνω στον ελεύθερό μου χρόνο...)

:)

badhairday said...

-Απόψε θα δω εφιάλτες στα ρώσικα..
-Το καταλαβαίνεις, πως τώρα πια πρέπει να μας πεις τι δώρο ήταν.
-Ζηλεύω πολύ (με την καλή έννοια, πάντα) που γνώρισες ένα παιδικό σου είδωλο.
-ντροπαλέ, το τραγούδι του καραδήμου ήταν τελείως αντιγραφή του ταραραραραρα

Anonymous said...

Κάποια σύνδεση για το "Ταραραραράρα" ;
:-)
Καλημέρα

ΠΑΝΟΣ said...

Καλημέρα σε όλους.

Το "The Weary Kind" είναι καταπληκτικό κομμάτι. Πώς θα μπορούσε ο T-Bone Burnett να κάνει κάτι λιγότερο καλό;

Πάντα πίστευα ότι οι μπακαλιάροι είναι το απόλυτο χριστιανικό σύμβολο. Δικαιώνομαι.

Πολύ ωραίο το poll της εβδομάδας, θα γίνει μάχη :)

Πιστοί συν-ακόλουθοι του S.A.G.A.P.O. οφείλαμε να το ανεβάσουμε ψηλότερα...

Πάντα προσπαθώ να ενδίδω στους πειρασμούς. Απολαυστικό ε;

Άψογη ιδέα για το Lena Tube και καλή αρχή!

Κρίμα που η φωνή μου είναι χάλια, θα μπορούσα να την φτιάξω με τον Καλλίρη; Θα το σκεφτώ (Μακράν το πιο ενδιαφέρον νέο, χαχα).

Αυτό με τα όνειρα με διάσημους με έβαλε για τα καλά να σκεφτώ αλλά δεν μου ήρθε κάτι. Θα συνεχίσω.

Σε κάποιο blog λίγο παλιότερα είχα δει έναν υποψήφιο για δημοτικές ή βουλευτικές εκλογές μακάρι να θυμόμουν. Καμμένος τύπος, γραφικός γέρος με αφίσα άστα να πάνε. Τελείως στην πλάκα. Ένας χρήστης είχε κάνει σχόλιο ότι μοιάζει με τον Droopy. Νομίζω δεν έχω γελάσει περισσότερο. Αν το θυμαται κανείς, θα εκτιμήσω τρελά ένα λινκ, το ψάχνω από τότε.
(By the way, το πόσες ώρες έχω φάει στο site που μας πρότεινες δεν λέγεται)

Όταν είδα στο Ημερολόγιο ότι πρόκειται για αφήγηση ενός ταξιδιού σταμάτησα την ανάγνωση. Το χρειάζομαι τόσο τώρα που δεν είναι καλή ιδέα να παίζει στο μυαλό μου.

badhairday said...

Tanita Tikaram - And I think of you
http://www.youtube.com/watch?v=JLAz7bYsQDM
Νομίζω ότι κάποτε συνόδευε τηλεοπτική διαφήμιση του γιαουρτιού Total.
Θυμάται κανείς να μας πει??