........................... ..πλέι
.
1) Τα έχω λίγο χαμένα: τους τελευταίους μήνες έχω μαζέψει τόσο υλικό για το blog που όταν το βλέπω αποκαρδιώνομαι. Απλά δεν μπορώ να το κουμαντάρω – απ’ τη μία δε θέλω να ανεβάσω κάτι πρόχειρο, κι απ’ την άλλη θέλω να επεξεργαστώ όλα αυτά που έχω μαζέψει (αυτή άλλωστε είναι η χαρά κι η ανταμοιβή μου από όλο αυτό).
Κι όσο βαριέμαι να στήσω τα ποστ τόσο γιγαντώνονται τα πιθανά θέματα και η κατάσταση αρχίζει να μου θυμίζει αυτό το τηλεφώνημα που σκοπεύεις να κάνεις σε κάποιον φίλο αλλά όσο το αργείς τόσο πιο δύσκολο γίνεται και ντρέπεσαι όλο και πιο πολύ και στο τέλος δεν παίρνεις ποτέ και λες κι από πάνω ‘εσύ κι ο γρύλος σου’.
[Άσε που μόλις θυμήθηκα ότι είχα αρχίσει και εκείνη τη σειρά με τα 11 καλοκαιρινά βίντεο-κλιπ - τα 2/3 του καλοκαιριού πέρασαν κι εγώ είχα ξεχάσει και την ύπαρξή της ακόμα!] So be it. 2) To Golden Girls πάντα μου δημιουργούσε μια αίσθηση ασφάλειας – με τη ζεστασιά του αλλά και με όλα τα κλισέ του. Τις προάλλες πέθανε μία απ’ τις τέσσερις, η Estelle Getty: έπαιζε την μεγαλύτερη σε ηλικία (και μαμά της Ντόροθι) τη Σοφία που είχε πάντα μια κακιά, καυστική κουβέντα για όλους. Η Getty ήταν 84 χρονών το οποίο σημαίνει ότι όταν έπαιζε στη σειρά ήταν 6O! (Χάρη στο μακιγιάζ και την άσπρη περούκα φαινόταν 8Oάρα). Ήταν δηλαδή στην ίδια ηλικία με τις άλλες, και μάλιστα ήταν ένα χρόνο μικρότερη απ’ ό,τι η ηθοποιός που έπαιζε την κόρη της στη σειρά! Ο θάνατός της ανακοινώθηκε στην
πρώτη σελίδα του site της, όπου και υπάρχει και μια φωτογραφία της για το πώς ήταν στ’ αλήθεια όταν έγινε 8O – και δεν μοιάζει και πολύ με την αποικόνιση της 8Oάρας που έπαιζε στα Χρυσά Κορίτσια… [R.I.P.]
17 comments:
Είδες τι παθαίνεις για να τα θέλεις όόόλα τέλεια; Μπερδεύεσαι! :)))
Μου άρεσε το αρκουδάκι, αν και πονεμένο το καημένο...
Το ντοκυμαντέρ για το Στέρη το έχω γράψει αλλά δεν ξέρω πώς να στο στείλω.
Διαβάζω την "Πιανίστρια" αυτές τις μέρες και μου έχει κοπεί η ανάσα. Καλύτερα που τη διαβάζω τώρα, για το καράβι έχω φυλάξει άλλα βιβλία -ευτυχώς!
Καλή βδομάδα εντεκαράκι μου :)
Επιτέλους! (για το ποστ)
τα σχόλια για τον Πετρίδη στο τέλος με στενοχώρησαν-πα πα πα, τι χολή!
για το ποστ στο ποστ είμαι τόσο αφελής, (το ήξερα), δεν καταλαβα ότι ο φίλος ήσουν εσύ! τι να έχει απογίνει ο "Ποιητής" σήμερα?
To shmerino post mou thymise na sou pw oti pernaw kai se diavazw kathe evdomada anelipws, mia prwth grhgorh anagnwsh, meta xanagyrnaw gia na tsekarw ta links. kai se eucharistw pou grafeis opws grafeis, dineis mia poiothta sthn hmera mou. (stenahwrethika me to arkoudaki, ma na mh vrethei ena paidi ths geitonias na to yiothethsei?)
"πλέι", όπως λέμε σε γαλάζια πελάγη;
πρώτη φορά αφήνω σχόλιο εδώ αν και σε διαβάζω εδώ και κάτι μήνες
μετά από προτροπή του lolita.
ίσως ήταν το βιντεάκι στο 9 που με έκανε να πώ ένα γεια στα φανερά.
να είσαι καλά!
@Α, μπα?
Δεν κρατιέμαι να μη σου απαντήσω τι έχει απογίνει ο Ποιητής -αν και είμαι πολύ σίγουρη ότι υποψιάζεσαι.
Ο Ποιητής λοιπόν έχει τζιπ, φοράει Λακόστ και έχει δίπλα του ένα γκομενάκι ανεγκέφαλο για να του υπομνήσκει ότι ο ίδιος έχει εγκέφαλο (γεμάτο σκατά αλλά δεν έχει σημασία).
Εντάξει προδόθηκα. Ο Ποιητής είναι υπαρκτό πρόσωπο του πολύ κοντινού περιβάλλοντός μου! Στο κινητό μου το τηλέφωνό του το έχω στο 'Π', "ποιητής".
@Έντεκα:
Τι ωραίο καλοκαιρινό ποστ!! Να μας γράψετε πώς περάσατε στην Πλάτωνος
ροδιά, καλή βδομάδα :) (και καλή ανάγνωση στο καράβι)
α,μπα?, απίστευτα τα σχόλια για τον πετρίδη; shameless
donnabella, γέλασα λίγο στη σκέψη ότι αυτό το ποστ έδωσε "ποιότητα στη μέρα" κάποιου, και αφού γέλασα, χάρηκα :)
νίκο μ. Φέρνει τόσες αναμνήσεις το βίντεο #9...
ιφιμέδεια, λολ, δεν ξέρω τι απέγινε αλλά μάλλον θα έχεις δίκιο... :)
ce_, μπα δεν έχω τόσο συνδυαστικό μυαλό, play σήμαινε, αλλά και η εκδοχή σου μ' αρέσει!
σ ευχαριστω για το σχολιο η εκπληξη μου εξαιρετικα ευχαριστη οτι εσυ κι ο συντακτης του υπεροχου κειμενου στο muzine ειναι το ιδιο προσωπο.
ελπιζω πως ησουν εκει
ελπιζω να θυμομαστε αυτη τη βραδυα
για παντα
σαν τατουαζ χαραγμενο στο πιο σκοτεινο σημειο μας.
εννοείται πως ήμουν εκεί - και πως δεν ξεχνιέται κάτι τέτοιο..
H Sofia itan kai mena i agapimeni mou, ti krima...RIP
Oso gia ton aderfo tis Madonna, den exw diavasei to vivlio, ala diavasa arthro ston observer pou egrafe oti telika den leei kai tipota to tragiko kai apla epimenei sunexeia oti den ton plirwne kala. Oi "apokalipseis" symfwna me tin dimosiografo itan nothing we couldnt have guessed ourselves.
επειδη λειπω απο την πολη δεν ειχα την ευκαιρια να διαβασω τα f.p. των τελευταιων εβδομαδων, οποτε εστω κ καθυστερημενα ενα εχω να πω
α) καιρος ηταν
β) καλη επιλογη
δυο ειχα να πω τελικα
[κι ενα τριτο: thanks.. as always]
Βαριέμαι πολύ τα τοτέμ. Ο Πετρίδης κάνει τόσο κακό στη μουσική που αγαπάει όσο και το Τρίτο Πρόγραμμα στην κλασική μουσική. Αποστειρωμένη σοβαροφάνεια για τους "γκουρμέ" της μουσικής.
Για τον Τσίπρα είχε ένα πολύ ωραίο σχόλιο το Απέναντι Πεζοδρόμιο. 'Αραγε θα πήγαινε ποτέ στο Προεδρικό Μέγαρο με συνοδεία έναν άντρα; 'Η μήπως ο περίφημος "προοδευτισμός" μας πάντα εξαντλείται σε ευκολίες; Εκτός από τους μετανάστες υπάρχουν και έλληνες πολίτες που έχουν λιγότερα δικαιώματα από τους υπόλοιπους.
fieryfairy, ναι αυτά διάβασα κι εγώ, παρ' όλα αυτά είχαν κουτσομπολίστικο ενδιαφέρον ... :)
winter, να 'σαι καλά
gay super hero, απαπα.. τι γκρίνια :) για τον τσίπρα αν ήταν γκέι θα είχε σίγουρα νόημα και τότε θα το ξανασυζητούσαμε. Για τον Πετρίδη, αν διαβάσεις το ποστ μου που ήταν αφιερωμένο σ' αυτόν θα δεις ότι ακριβώς γι' αυτό μ' αρε΄σει: γιατί παρά τα χρόνια και τη θέση του ΔΕΝ είναι ούτε αποστειρωμένος ούτε σοβαροφανής, αντίθετα, χωρίς να χάνει το μέτρο θα βάλει και spice girls και sabrina και ό,τι χρειαστεί και ό,τι παίζεται στα τσαρτς. Το να λες ότι κάνει κακό στη μουσική το βρίσκω μάλλον υπερβολικό και σίγουρα αδικαιολόγητο.
Καλή η επιλογή της συνοδού από Τσίπρα αλλά κάποιος πρέπει να το μάθει να ντύνεται... Η ψευδοαντικομφορμιστική ενδυμασία τζην και σακάκι (πανάκριβο) άνευ γραβατας σε μπλακ-τάι πρόσκλησηυ είναι το λογότερο αγένεια προς τον οικοδεσπότη σου.
Ελπίζω ο Τσίπρας και οι υπόλοιποι αρχηγοί να μην διάβασουν αυτό σου το σχόλιο.
Δηλαδή ένας αρχηγός κόμματος πρέπει να είναι ο ίδιος γκέι για να στηρίξει έμπρακτα ή συμβολικά τα δημοκρατικά δικαιώματα μιας μειοψηφίας; Και την κ. Σάνκο για ποιο λόγο τη συνόδευσε; Μήπως είναι μετανάστης ο ίδιος;
Με το σχόλιο του Sandman διαφωνώ. Τόσο ο Α.Τ. όσο και η συνοδός του ήταν μάλλον το πιο καλοντυμένο ζευγάρι της βραδιάς.
Τώρα αν είναι γκρίνια ότι δεν αντέχω τα λιβανίσματα τραγουδοποιών της δεκαετίας του 80, ραδιοφωνικών παραγωγών της δεκαετίας του 70 κτλ κτλ που διαβάζω σε πολλά μπλογκ με απελπιστική συχνότητα, then so be it.
so be it
let it be
Άργησα λίγο λόγω διακοπών. Χαίρομαι που γυρίζοντας υπάρχει νέο post να διαβάσω!
Post a Comment