Wednesday, May 07, 2008

Έντεκα (εορταστικό)

(Το θράσος του αιώνα! «Είπα στον κ. Κούλογλου ότι δεν μου αρέσει η εκπομπή, δεν μου χρειάζεται και πιστεύω ότι ο κύκλος της έκλεισε».) http://www.rwf.gr/ [οι υπογραφές διαμαρτυρίας μαζεύονται εδώ]

sunnow

It doesn't matter who you are it's what you do that takes you far, And if at first you don't succeed here's some advice that you should need, If I lose I don't feel paralyzed, It's not the game it's how you play and if I fall I get up again now (Chorus) I get up again, over and over, I get up again, over and over, I get up again, over and over, I get up again, over and over

1) Αυτή τη φωτογραφία την έβαλα στο προφίλ μου πριν 2 χρόνια. Είναι ο ήλιος τη στιγμή που γεννιόταν το ΕΝΤΕΚΑ, στις 3 Μαϊου 2006, την ίδια μέρα που γινόμουν 28 χρονών. Το Σάββατο που μας πέρασε το blog έγινε 2 χρονών - και εγώ 30. Τα γενέθλια του blog τα γιορτάζω με το ποστ μέσα στο ποστ σήμερα, τα δικά μου γενέθλια τα γιόρτασα λιτά κι ευχάριστα, με πολλές ελπίδες για το μέλλον (η βασική μου ελπίδα για φέτος είναι να διαχειριστώ κάπως το όποιο άγχος και να μην το αποθηκεύω ψυχοσωματικά). Σε άλλα θέματα τώρα.

2) (Δεν ξέρω πώς έτυχε αλλά η Πρωτομαγιά έχει εμπνεύσει υπέροχους δημιουργούς σε υπέροχα τραγούδια: 1) Πρωτομαγιά - Σαββόπουλος 2) Πρωτομαγιά - Λένα Πλάτωνος).

3) 01_small Εννοείται ότι η μαντόνα πήγε στο Νο1 σε αγγλία και αμερική. Κι οι portishead όμως δεν πήγαν άσχημα: Νο7 στην Αμερική, Νο2 στην Αγγλία! [Το νέο single της Μαντόνα Give it To Me, ζωντανά από το Roseland Ballroom εδώ.

4) Ναι λοιπόν, η Βάσια Τζανακάρη του βιβλίου με διηγήματα "Έντεκα Μικροί Φόνοι" είναι αυτή που νόμιζα την περασμένη βδομάδα - και το βιβλίο της μέχρι στιγμής είναι τέλειο. Κατά σύμπτωση σήμερα έχει επιλέξει τη μουσική στο ΡόδονFM, στις 19.00 το απόγευμα (listen live). [Τις επόμενες τρεις Τετάρτες guest stars του Ρόδον: 14/5 Κ. Τσαβαλος, 21/5 Sandman, 28/5 Winter Academy!]

5) Μετά τα ιδιοφυή αυτοκόλλητα (είμαι γάιδαρος παρκάρω όπου γουστάρω), ένα νέο φυλλάδιο των street panthers γι’ αυτούς που παρκάρουν εν αγνοία τους στις λωρίδες που βοηθούν τους τυφλούς.

scan0001 http://www.streetpanthers.gr/

6) To Melody του Ηλία Κυριαζή κέρδισε τελικά στον διαγωνισμό της Zuda Comics! O κομίστας έχει γράψει πάνω κάτω τη συνέχεια, ξέρει δηλαδή τι γίνεται αλλά δεν έχει τελειωμένο σενάριο. Θα παρουσιαστεί ολόκληρο στην ίδια σελίδα σε ηλεκτρονική μορφή "και μετά βλέπουμε για έντυπη μορφή" (μακάρι!)

7)
Η πιο τέλεια ολογραμματική τεχνολογία του αύριο, σήμερα (via satleo)

8) Ποιος θα το περίμενε ότι αν αφαιρούσες τον Γκάρφιλντ απ' τα ίδια του τα κόμικς το αποτέλεσμα θα ήταν ένα ακόμη καλύτερο κόμικ για τη σχιζοφρένεια και την αποξένωση της σύγχρονης ζωής; Κάποιος το περίμενε, και το έκανε.

9) Το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ με θέμα την Υποθαλάσσια Αρτηρία Θεσσαλονίκης (ένα κακοσχεδιασμένο, δυστυχώς, οδικό έργο στην καρδιά της πόλης), που συμμετείχε στο επίσημο πρόγραμμα του 10ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, είναι πλέον στον «αέρα» και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ολόκληρο ΕΔΩ. [Επίσης, στη Θεσσαλονίκη: Δέκατο Πανόραμα Ομοφυλοφιλικών Ταινιών, από την Πέμπτη 8 μέχρι την Τετάρτη 14 Μαϊου. Το πρόγραμμα όλων των προβολών είναι εδώ]

10) poster_obama BITS & PIECES: (go obama!) /// Gossip Εποχής - Μια τέλεια στήλη στο μπλογκ της ‘Α, Μπα?’. Αυτή τη βδομάδα Gossip Ρωσικής Πρωτοπορίας! (για το love story του ζευγαριού Vladimir Mayakovsky and Lilya Brik) /// η φουσκωτή εκκλησία /// ασύμμετρη βλακεία (κι όμως την περίοδο των πυρκαγιών τα γκάλοπ έδειχναν ότι οι έλληνες είχαν χάψει τα ψέμματα και τις συνομωσίες περί τρομοκρατικής επίθεσης) /// η (γνωστή) Αγία Γραφή φτιαγμένη με Lego /// Η περίφημη δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας για το στρατό (και να ‘ταν η μόνη…) /// Πώς εξελίχθηκαν τα χειριστήρια βιντεοπαιχνιδιών, με εικόνες!

11)

Η ταινία κινουμένων σχεδίων Yellow Submarine φτιάχτηκε το 1968 από τον George Dunning, με τη βοήθεια (και τη μουσική) των Beatles. Ήταν εμπνευσμένη από το LSD, μάλιστα τότε είχε ειπωθεί ότι είχε φτιαχτεί ειδικά για θέαση υπό την επήρεια . Το βίντεο είναι μια σκηνή απ' το φιλμ, που ακούγεται το τραγούδι Lucy in the Sky with Diamonds. [O Albert Hofmann, εφευρέτης του LSD πέθανε την περασμένη εβδομάδα, σε ηλικία 102 ετών!]

--------------------------------

*ΠΟΣΤ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΣΤ

eit_304

(ο ήλιος σήμερα)

Ο πρώτος χρόνος του enteka είχε αναλυθεί πέρσι εδώ. Φέτος θα το πιάσω αλλιώς. Ας πούμε ότι κατά λάθος σβήνεται το μπλογκ. Για ποια ποστ της δεύτερης χρονιάς θα στεναχωριόμουν που χάθηκαν ανεπιστρεπτί; Ποια θα ήθελα να είχα σώσει; Δεν ήταν και τόσα πολλά. Απ’ τα 111 ποστ του τελευταίου χρόνου διάλεξα περίπου 25.

Αυτά εδώ:

*Έντεκα (αγαπημένα βίντεο-κλιπ της Bjork). [Και μαζί μίνι αφιέρωμα στους σημαντικότερους σκηνοθέτες βίντεο κλιπ]
*Έντεκα (για το Νησί των Χριστουγέννων) και Έντεκα (για τη Χώρα των Μαγικών Ονείρων). Δυο ποστ για τα δύο πρώτα μου βιβλία μαζί με την οπτικοακουστική εικονογράφησή τους
*Έντεκα (αγαπημένα μου ποιήματα). [αλλά και η εξήγηση πίσω από το αγαπημένο μου ποίημα, τη Διορία του Νέρωνος]
*Έντεκα (θέματα από ένα 01 του '95). Εκτός απ’ το αφιέρωμα στο αγαπημένο μου περιοδικό όλων των εποχών το ποστ περιείχε και αποσπάσματα από συνέντευξη της Λένας Πλάτωνος στον Κ. Βήτα, συντάκτη τότε του 01.
*Έντεκα (βιβλία αναζητούν συγγραφείς). Ένα κουίζ με αποσπάσματα βιβλίων που ζητούσαν αναγνώριση
*Έντεκα (απροσδόκητα mash-up). Η φωνή απ’ το Everyday is like Sunday με τη μουσική του Drop it like it's hot, η φωνή απ’ το Billie Jean με τη μουσική του Smells like teen spirit και πάει λέγοντας.
*Έντεκα (για τον Marilyn Manson). Για τον Μάνσον ένιωσα την ανάγκη να δικαιολογηθώ και το έκανα σ’ αυτό το ποστ με τον πιο αυτοβιογραφικό τρόπο.
*Έντεκα (εικόνες από την πιο τέλεια παιδική εικονογράφηση). Από τα βιβλία των Μούμιν, δια χειρός Τόβε Γιάνσον – μαζί με την ιστορία μου (κι ένα όνειρο) σε σχέση με τα Μούμιν
*Έντεκα (από το Φιλοξενείο). Ξεχασμένα σχέδια και projects που δεν υλοποιήθηκαν ποτέ - από ένα σημειωματάριό μου της περιόδου ’96 – ’99.
*Έντεκα (παρανοϊκά λεπτά στον κόσμο του David Lynch). Αυτό που λέει ο τίτλος.
*Έντεκα (παιδικές διαφημίσεις από ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ των '80ς). Μπι-μπι-μπό, Παταπούφα, Στρουμφάκια, ο Μπάνυ του Ντόλκα, όλα είναι εκεί. Οι διαφημίσεις που σκάναρα κυκλοφόρησαν με αλυσίδες email -που μου ήρθαν κι εμένα- με τον απαίσιο τίτλο «Αχ… γεράσαμε…» (ή κάπως έτσι). [Για τους λίγο μεγαλύτερους υπήρχε και το Έντεκα (διαφημίσεις από μια ΓΥΝΑΙΚΑ του '79)
*Έντεκα (συνομιλίες με αξιοσημείωτους ανθρώπους). Από το εξαιρετικό βιβλίο του Στάθη Τσαγκαρουσιάνου ‘Αντίο Παλιέ Κόσμε’.
*Έντεκα (φωτογραφίες της Ναν Γκόλντιν -και μια πονεμένη ιστορία). Ένα, κυρίως αυτοβιογραφικό ποστ για την ντροπιαστική συνάντησή μου με την καλλιτέχνιδα.
*Έντεκα (τι έγινε μετά: "Το Ρετιρέ"). Τι απέγιναν οι ήρωες της καλτ σειράς και μαζί τα πιο προβλέψιμα κλισέ του Ρετιρέ.
*Έντεκα (αγαπημένοι μου χαρακτήρες απ’ τους Simpsons). Με αφορμή την ταινία.
*Έντεκα (live εμφανίσεις της Madonna). Συμπεριλαμβάνει (σκαναρισμένα) απίθανα δημοσιεύματα απ’ το αρχείο μου.
*Έντεκα (ταξίδια σε μια μέρα). Πού θα ήθελα να είμαι το καλοκαίρι, μέσω webcams. Επίσης αφιέρωμα στην εξωπραγματικά πραγματική πόλη της Ντίσνεϊ Celebration στη Florida και τη σχέση μου μ’ αυτήν.
*Έντεκα (Χολιγουντιανά κλισέ). Από ένα φτηνό βιβλιαράκι που μου χάρισαν όταν έφυγα από ένα λονδρέζικο κινηματογραφικό περιοδικό.
*Έντεκα (ετερόκλητα κινηματογραφικά τρέιλερ). Σε βίντεο. Επίσης αφιέρωμα στις Φωνές των αμερικάνικων τρέιλερ.
*Έντεκα (τρόποι για να τελειώσεις το μυθιστόρημά σου). Με ποιες φράσεις τελείωσαν βιβλία τους ο Ντοστογιέφσκι, η Αγκάθα Κρίστι, ο Κούντερα, η Σώτη Τριανταφύλλου κ.α.;
*Έντεκα (αγαπημένα ντουέτα). Με Νο1 αυτό του Morrissey με τη Siouxsie.
*Έντεκα (τέλεια εξώφυλλα βιβλίων). Μίνιμαλ ή πληθωρικά, πολύχρωμα ή σοβαρά, ρετροφουτουριστικά ή αφελέστατα. Όλα μ’ αρέσουν.
*Έντεκα (καλλιτέχνες που κέρδισαν το Turner Prize). Μίνι αφιέρωμα στο βραβείο τέχνης, αλλά και στην απίθανη υπόθεση του Anti-Turner που διοργάνωσαν οι KLF.
*Έντεκα (φετινά άλμπουμ που άκουσα πολύ). Και μαζί ένα κείμενο μου [αυτό που έζησα πιο πολύ], φεύγοντας απ’ το σινεμά και έχοντας δει το Paranoid Park.
*Έντεκα (αγαπημένοι μου ήρωες παιδικών βιβλίων). Μικρός Νικόλας, Νιλς Χόλγκερσον, Πίτερ Παν κ.α.
*Έντεκα (εκφυλισμένοι καλλιτέχνες), και έντεκα πίνακές τους, από την έκθεση των Ναζί που είχε σκοπό να τους ντροπιάσει…
*Έντεκα (- 11's Carnival), όπου νοσταλγείς τους αποκριάτικους χορούς του δημοτικού, θυμάσαι ονομαστικά παλιούς συμμαθητές που σου έλειψαν, αυτοί διάβάζουν ήδη -και εν αγνοία σου- το blog και ξέρουν ότι το γράφεις εσύ, σου στέλνουν mail, και ξαναβρίσκεστε γεμάτοι χαρά.
*Όλα τα flashback, μια σειρά ποστ που ελπίζω να βρω χρόνο να ξαναρχίσω. Ένα / Δύο / Τρία / Τέσσερα / Πέντε / Έξι]

1-42

+ έντεκα (ποστ μέσα στα ποστ)

1) Πρωτοσέλιδα εφημερίδων πριν και μετά από εκλογές. 2) Oι πρώτες μέρες του Mega και πώς τις βίωσα 3) Το αγαπημένο μου: DREAMS 4) Μια ιστορία για τη στρατιωτική μου θητεία στην Κομοτηνή και το συγκρότημα Μέδουσες (οι Μέδουσες το διάβασαν και μου έστειλαν με μέιλ αυτό που ζητούσα). 5) Το stonewall και τα gay pride. 6) Η αγαπημένη μου ταινία όλων των εποχών. 7) Ονειρικές διαφημίσεις και το Ονοματεπώνυμο. 8) Φοιτητικές εστίες Λονδίνου πριν 10 χρόνια. Η πόρτα χτυπάει και γνωρίζω την Γκρατσιέλα… 9) Το ομορφότερο τραγούδι του κόσμου, για μένα. 10) Ελληνικές Ρετροφουτουριστικές Διαφημίσεις. 11) Η μαγεία που λέγεται Lucid Dreams.

[!υονόρχ υοτ ιακ]

-

32 comments:

enteka said...

(ο ήλιος σήμερα μοιάζει λίγο πιο σκοτεινός απ' ό,τι πριν 2 χρόνια, ή είναι η ιδέα μου?)

:)

Anonymous said...

ναι ναι ιδέα σου είναι απλά πριν 2 χρόνια τον πέτυχες σε φάση που είχε πονόλαιμο και βήχα.

ειλικρινά, εύχομαι ό,τι καλύτερο..
πρώτα για σένα και μετά γιαυτόν τον χώρο.
πολύχρονος και πολύχρωμος!

philos said...

Χρόνια σου πολλά, όμορφα και δημιουργικά!
Και να σε ευχαριστήσω για το δώρο που έκανες σε μένα και στην γυναίκα μου με τα δύο σου βιβλία!
Κάθε βράδυ κοιμίζουμε ήρεμα διαβάζωντας από 10-20 σελίδες στον μικρό μας (3 ετών) και δεν πάμε πουθενά χωρίς την Στέλλα και τον Στέφανο!

ps. Το τέλος από το Νησί των Χριστουγέννων το έχουμε διαβάσει και αναλύσει πάνω από 10 φορές με τον μικρό που συνεχώς ρωτάει γιατί?

indictos said...

Χρόνια Πολλά και στον Άρη και στον 11.

(ελπίζω μην το κλείσεις και φέτος ένα μήνα)

deadendmind said...

Χρόνια πολλά έντεκα! :-)

Mantalena Parianos said...

χρόνια πολλά σε σένα και το blog σου, 11.

Παρατηρώντας το αβατάρ σου βλέπω ότι ο ήλιος είχε περισσότερες ηλιακές καταιγίδες πριν από δυο χρόνια απ' ό,τι στην πρόσφατη φωτογραφία του που ποστάρισες...

Χμ.

Χμ.

Και χμ.

Τα "11 θέματα από το 01" ήταν από τα αγαπημένα μου ποστ σου!

Anonymous said...

mou exeis ginei exarthsh, kai m'aresei. xronia polla! :-)

Stratos Bacalis said...

Χρόνια πολλά και καλά και σε σένα και στο μπλογκ αγαπητέ Άρη!!! Θα συνεχίσουμε να σε απολαμβάνουμε όπως πάντα ελπίζω!

greekgaylolita said...

Παντα σκουρα πετρα αναποδα μες στο μεγαλο ποταμο Αρουλη!

(η συνεντευξη με τη Πλατωνος πηγε τελεια.μη χασεις τη καινουρια Παραλλαξη;-)

MenieK said...

χρόνια πολλά και μια ερώτηση: αυτό το July αντί για May, στην ημερομηνία ανάρτησης του ποστ, βγαίνει μόνο σε μένα?

enteka said...

meniek, δεν έβγαινε μόνο σε σένα, μπράβο για την παρατηρητικότητα πάντως, είχα κάνει βλακεία (προφανώς).

ggl, πάντα τέτοια! περιμένω την παράλλαξη, λοιπόν

sandman, χαίρομαι που θα συνεχίσετε :)

11 ευχαριστώ!

mantalena, να 'σαι καλά, σήμερα συνειδητοποίησα ότι είμαι συνάδελφος με μια (φοβερή!) συντάκτρια που αναφέρεται σε κεινο το ποστ.

deadend mind :):)

ινδικτε, δε θα το κλείσω για ένα μήνα, απλά βλέπεις πόσο αραιά προλαβαίνω να γράφω, πράγμα που ελπίζω να αλλάξει...

philos, αα.. πολύ χαίρομαι, μπορώ να του εξηγήσω κι εγώ τηλεφωνικά το τέλος του βιβλίου! :)

dimhap, σ'ευχαριστώ!

stereonova said...

X_R_O_N_I_A
P_o_L_L_A
11
!!!
:-)

s_k said...

πολλες ευχες.θα'χουμε να θυμομαστε καποια ωραια πραγματα οταν θα αποστασιοποιηθουμε,ο καθενας με τη σειρα του,απο ολο αυτο που ζουμε τον τελευταιο καιρο εδω μεσα.

Stratos Bacalis said...

και μόλις σήμερα συνειδητοποίησα ότι με αναφέρεις στο ποστ...ααααα (κόκκινα μάγουλα...-thanks!)

cobden said...

Διπλά χρόνια πολλά!Και σε σένα και στο μπλογκ!Να τα χιλιάσετε και οι δύο!

Giousurum said...

Xronia polla kai se esena kai sto blog. Kali synexeia kai kouragio me blog kai grapsimo.
Kalo vrady.

Α, μπα? said...

εγώ σου τα ξαναείπα, αλλά σου τα ξαναλέω! χρόνια πολλά!!!!
έχω εξαρτηθεί τόσο από τα ποστ σου που την τετάρτη περίμενα λες και θα ερχόταν ο αη Βασίλης

Ιφιμέδεια said...

Χρόνια πολλά Άρη!

Το δώρο μου, ένα ποίημα της Κικής Δημουλά από τη Χλοή Θερμοκηπίου


ΤΙΝΟΣ ΟΝΕΙΡΟΥ Τ᾿ ΟΝΕΙΡΟ

Ὄρθια σὲ αὐτοκίνητο μαῦρο γυαλιστερὸ
μὲ ἀνοιγμένη τὴ σκεπὴ
νὰ φαίνομαι σὰν ἱερὸ ἀνώτατο ἀξίωμα
ἀργὰ μὲ δυσκολία διέσχιζα
τὰ ὀργισμένα πλήθη τῶν ὀνείρων ἐναντίον μου
πού δὲν τ᾿ ἁγιοποιῶ

κατὰ τί ὑστεροῦν τῶν ἁγίων
τί δὲν στερήθηκαν
σῶμα δὲν τοὺς ἔμεινε τὸ μοίρασαν
κι ἐκεῖ
κι ἐδῶ
γιατὶ κι ἐκεῖ στενάζουν πόθοι
κι ἐδῶ χαροχτυπιοῦνται.
Σῶμα δὲν ἔμεινε
λίγη σκιὰ κρατήσανε μονὰχα γιὰ τὰ ναῦλα
δὲν ἔχει ἀτέλεια ἡ ἀπώλεια
ξαναπληρώνει.

Καὶ ξαφνικὰ διαδηλωτὴς κι εσὺ μεμονωμένος
ὑπὲρ τῆς συντηρήσεως τῶν προτιμήσεών μας
χωρὶς νὰ εἶναι φίλες καμίας λογικῆς.
Πιστὸς στὴ μυστηριώδη ἐμμονή τους
διέσχιζες ὅπως τότε – κάθε μέρα –
τὴ γειτονικὴ πλατεία
- ἀλήθεια, τὸ σῶμα ποῦ τὸ βρῆκες
τίνος ὀνείρου τὸ νεκρὸ ὄνειρο ἀπογύμνωσες –
μὲ τὸ τουὶντ νηφάλιο σακάκι σου
μὲ τὸ δερμάτινο κουμπὶ νὰ θέλει ἀκόμη ράψιμο
νὰ προσπερνᾶς τὸ πρῶτο καὶ τὸ δεύτερο περίπτερο
νὰ παρακάμπτεις ἔνοχα τὸ τρίτο
νὰ σκύβεις τὸ κεφάλι σου νὰ μὴ σὲ δεῖ
τὸ ἐπόμενο ὥσπου στὸ μακρινότερο νὰ φτάσεις
χωρὶς νὰ εἶναι φίλος ὁ περιπτερὰς
καμίας ἐξηγήσεως.

Τόσο κοπιαστικὴ προτίμηση
γιὰ μιὰν ἐφημερίδα Βῆμα ν᾿ ἀγοράσεις
λὲς κι ἦταν βῆμα μεγαλύτερο αὐτὸ ἀπὸ τ᾿ ἄλλα
λὲς καὶ δὲν εἶναι μετρημένα ὀλιγοσέλιδα
βήματα ἡ ἀνάγνωση τοῦ ἡμερήσιου κόσμου.

Ἔτσι ἀνεφάνης καὶ ἀνάγκασες τὸ ἀνώτατο
ὀνειρευόμενο ἱερό ἀξίωμά μου
μεροληπτικὰ νὰ ἁγιοποιήσει
τὰ βήματα μιᾶς προτιμήσεως ἄγνωστης
ποὺ προσπερνώντας τό ῾να μετὰ τὸ ἄλλο
ὄνειρα κοντινὰ
σὲ φέρανε σὲ τοῦτο δῶ ἀπόψε
τὸ μακρινότερο ὄνειρο ἀπ᾿ ὅλα
χωρὶς νὰ εἶναι φίλος ὁ περιπτερὰς
καμίας λογικῆς μου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Ὅταν λέμε ὀνειρεύτηκα
πάντα δὲ σημαίνει πὼς εἴδαμε στ᾿ ἀλήθεια
ἕνα ὄνειρο.
Ἀλλὰ ὅτι ξυπνητοὶ
φέρνουμε λίγο πρὸς τὰ μπρὸς
κάτι ποὺ στέκει πίσω πραγματικὸ
μήπως τὸ ξεγελάσουμε
πὼς μονάχα ὡς ὄνειρο μᾶς ἔχει βασανίσει.


Σε φιλώ.

WinterAcademy said...

χρονια πολλα kid
[διαλεξες κι ενα απο τα πολυ αγαπημενα μου τραγουδια]
παντα κ μονο τετοια..

κ κατι ακομη για τη φιλη μας..

http://tinyurl.com/5darsl

fantasmenios said...

να τα εκατοεντεκαστίσεις!

Homo Ludens said...

Χρόνια πολλά. Να τα εντεκάσεις! (και βλέπουμε μετά...)

Anonymous said...

σου έχω 11 που έθεσα στη Θέμις

enteka said...

χίλια ευχαριστώ για τις ευχές!

Anonymous said...

χρονια ΠοΛλα/ ενδιαφερον μπλοκ.

Anonymous said...

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΓΕΕΛΙΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑΑΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΚΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑQ:-D
ΥΓ:...χάρηκα κι εγώ πολύ με το Melody! Το αξίζει πραγματικά..

m.hulot said...

all the best. to both of you.

igkros said...

χρονια πολλά και πάντα με υγεία, δημιουργία, πρωτοτυπία!

ΥΓ: και πέρνα από το μπλογκ για να πάρεις πρόσκληση για ένα δημιουργικό μπλογκοπαίχνιδο

Rodia said...

Χμμ.. και γιατι δεν περιμενες λιγακι να γεννηθει στις 11..?
(11/11 πεφτει λιγο μακρια, αλλα 11/5 εστω..)
Ενα δωρακι απο μενα εδω:-->>
http://alepouda.blogspot.com/2008/04/blog-post_16.html
..αν και εχει ξεφυγει απο τον αγαπημενο σου αριθμο, βαζω στοιχημα πως θα σε ξετρελλανει!
Χρονια Χαρουμενα εντεκαρακι μου:)))

UrbanTulip said...

11 μου να σου ζήσει και να τα κανεις 111 !
Είναι η αγαπημένη μου συνήθεια της Δευτέρας, keep blogging!

Anonymous said...

πόσο βλάκας κ άσχετος μπορεί να'μαι?
μέτα από τόοοσο καιρό που "σε διαβάζω", τώρα κατάλαβα ότι μπορώ να αφήσω σχόλια! :@
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΝΤΕΚΑ!

Provato said...

αγόρι να τα χιλιάσεις!!!! και να γίνεσαι όλο και καλλίτερος. μπατ γιου ολρέντι ντου δατ, ντόντ για;

Anonymous said...

Το λατρευω αυτό για την Ρωσική πρωτοπορία γιατί χθες παρέδωσα εργασία σχετική!!! Posts δημιουργικά και εκφραστικά!!!
μ.